De tapasworkshop kan op bijna iedere locatie gegeven worden. Zo is in de meeste gevallen uw eigen huis of bedrijfskantine zeer geschikt. Op de locatie zelf heb ik niet veel nodig. Enkel een tafel waaraan alle deelnemers kunnen zitten en een keuken(tje) waar ik tussendoor het een en ander kan voorbereiden en afwassen. Bij voorkeur ook een oven op de locatie, maar dat is geen must, ik kan mijn kleine oventjes ook meenemen indien de groep 15 personen of minder is.
Om u alle zorgen uit handen te nemen neem ik echt alles mee. Van servies en bestek, oventjes (indien niet op locatie aanwezig) en bakplaat tot de ingrediënten. Wel gebruik ik graag de drinkglazen van de locatie.
Bij groepen van 20 tot 60 personen is het een must dat er een oven en een goede afwasgelegenheid op de locatie aanwezig zijn.
Op de volgende (ongewone) locaties heb ik ook workshops gegeven: boot, hooischuur, studentenflat, ziekenhuis, bejaardenhuis, vakantiehuizen, hotel, café en aula. Uiteraard bij vele mensen thuis, en in diverse bedrijfskantine’s.
Zoekt u nog een geschikte locatie? Neem dan even contact met mij op, dan denk ik graag met u mee. Er zal wel een meerprijs van toepassing zijn voor het gebruik van de ruimte.
Enkele voorbeelden:
Fingerz (Nijmegen Centrum) – tot circa 20 personen
Renne Streekproducten (Nagele) – ook voor grote groepen!
Kookschoolkunsten (Eindhoven Centrum) – ook voor grote groepen!
Creatief Centrum Sliedrecht (Sliedrecht)
Zeker weten of uw locatie ook geschikt is? Neem dan even contact met mij (Angela) op.
Tel: 06-81309955 / e-mail detapasworkshop@gmail.com
Of onderstaand contactformulier